Whisky drink i glas

Whisky fra Slikforvoksne

Leder du efter din næste whisky? Slikforvoksne har et stort udvalg af whisky og en masse andre interessant ting. Whisky stammer fra Skotland og man skelner som regel mellem to typer whisky: Malt whisky, som bliver lavet på bygmalt og grain whisky, som der er lavet på forskellige kornsorter. Hvis man kombinerer de to forskellige whiskies, så får man blended whisky, som er den mest normal udgave af whisky. Whisky kan nydes på en masse forskellige måder. Hvis du ikke føler at der er behov for andet end whisky, så kan det anbefales at drikke whiskyen med en smule vand. Ved at tilføje en smule vand stimulerer man whiskyens smag markant og fremhæver de naturlige aromaer. Hvis man synes whisky er alt for stærk, så findes der en masse spændende og lækre cocktails, som indeholder whisky. Girvan Sour er et glimrende drinkvalg, hvis man ønsker en sødere smag, men stadigvæk ønsker whiskyens stærke tilstedeværelse.

Køb din næste gave fra Slikforvoksne

Slikforvoksne er en forhandler af diverse produkter. De sælger alt fra chokolade, spiritus og andre specialiteter. Inde på deres hjemmeside har de sammensat en masse gaver og kurver, som med sikkerhed vil sprede glæde. Hvis gaven skal leveres til deres adresse, så er der selvfølgelig mulighed for at skrive modtagerens adresse på og vælge en dato for levering. Du kan læse meget mere om tilsending af gaver inde på deres hjemmeside, og læse dig til, hvordan det fungerer.

Hurtig levering og forsendelse

Slikforvoksne går meget op i, at deres kunders ordrer leveres hurtigst muligt. Derfor sender Slikforvoksne deres ordre indenfor 24 timer, efter bestilling. På den måde er du sikker på at modtage din ordrer hurtigt.

Kig ned i deres butik

Slikforvoksne har en fysisk butik i København, som ligger på Kongensgade. Der sker en masse spændende ting i deres fysisk butik. Der bliver blandet andet ofte åbnet for flasker, så der er mulighed for at prøvesmage de mange lækre spiritusprodukter som de har. Hvis det lyder interessant, så kan du kigge nærmere på deres hjemmesides kalender, eller blot følge deres Facebook side, hvor der vil blive annonceret, når der vil være prøvesmagninger og meget mere.