Vær kreativ i dit køkken med en sifonflaske

Hvis du elsker at prøve kræfter med nye opskrifter derhjemme, er du sikkert også før kommet ud for, at du har manglet er mere innovativt produkt som for eksempel en sifonflaske. En sifon flaske er et specielt køkkenredskab af høj kvalitet. Med sådan en flakse vil du opleve mulighederne i dit køkken på en helt anden måde. Den åbner op for nye og sjove måder at arbejde på under madlavningen.

Skej dig ud med en sifonflaske

Sifonflakser hører ikke kun til i diverse madprogrammer eller i de professionelle køkkener. I dag kan du finde sifon flakser i forskellige størrelser lige fra 0,5 liter til 1 liter. Derudover kan du købe en sifonflaske i udgaver uden patroner eller i en pakning med flere patroner. Du kan finde det brede udvalg af sifonflasker på den danske hjemmeside YesChef. Med en sifonflakse får du mulighed for at lave innovativ og molekylær mad. Du kan bruge den til et hav af muligheder og dermed både til at lave:

  • Fantastiske drinks
  • Helt unikke desserter
  • Kolde retter
  • Varme rette

En sifonflaske kan dermed anvendes til rigtig mange ting både inden for kokkeverden og i forhold til drinks. Det er kun dig, der sætter grænserne for alle dens muligheder. Flasken er ligeledes nem at bruge, hvorfor du sagtens kan bruge den hjemme hos dig selv uden problemer. 

Nem at bruge

Lige så anvendelig som flasken er, lige så nem er den at gøre ren, når du har brugt den. De forskellige flasker er fremstillet i rustfri stål af høj kvalitet. Flasken er så smart, at den kan skilles ad. Det gør det nemt at rengøre og vedligeholde den uden alt for meget bøvl. Som prikken over i’et kan sifonflasker også tåle at komme i opvaskemaskinen. På den måde er du sikker på, at flasken bliver gjort ren hver gang. Det er kun et plus, hvis du elsker at lave mad og ikke vil lade dig begrænse af den trælse opvask. Som en ekstra foranstaltning er der på flasken en mærkning, der fortæller dig, hvor meget du må fylde den op.