Baskekball

Vær aktiv udendørs

De fleste har hørt en eller anden sige, at det anbefales at være aktiv minimum 60 minutter hver dag. Sikkert og vidst er det, at man lige så godt kan gøre de 60 minutters aktivitet til en leg i stedet for en sur pligt. På den måde sikrer du, at dit barn har lyst til at være aktiv hver dag.

Basketball som aktivitet

En yderst populær udendørs aktivtiet er basketball. Aktiviteten er nemlig meget nem at lave, eftersom den kun kræver en bold, et basketnet og et basketstativ, også kaldet en basketstander. 3 ting, og så er du i gang med en sjov boldleg, der kan inkludere hele familien eller alle vennerne, alt efter, hvem du er sammen med. Basketstandere findes i mange former, afskygninger og ikke mindst prisklasser, og for den uerfarne eller den nye indenfor basketball, kan det være svært at vide, hvad en basketstander skal kunne. Helt lavpraktisk er det vigtigste, at basketstanderen har et net, hvor i bolden kan puttes, når du scorer. Ydermere kan basketstandere være en dyrere investering og det er derfor vigtigt, at du finder en stander, der passer til din familie og jeres behov. Helt generelt kan man sige, at I måske bør prøve aktiviteten af et par gange, før I finder ud af, om I skal investere i en basketstander til jeres egen have.

Forskellige typer af basketstandere

Når det gælder basketstandere findes der forskellige typer af disse. Først og fremmest er der den klassiske basketstander, der står på jorden eller gulvet. Mange af disse modeller findes med hjul, så de er nemme at transportere rundt, alt efter, hvor man ønsker at stille den. En anden type basketstander er den væghægte, man ofte finder i diverse idrætshaller. En væghængt basketkurv er en fordel i de hjem, hvor man ønsker at montere kurven på en af husets mure eller måske på en af skurets vægge. Både basketstanderne og de væghægte modeller findes i mange forskellige prisklasser. Før du køber en model, bør du først og fremmest undersøge, hvilken model der, passer til jeres behov.