vÆLG ET AUTOVÆRKSTED, DER ER GODKENDT AF fDM

Der findes efterhånden mange autoværksteder i Danmark, og det er der en god grund til, da vi er en vaskeægte bilnation. Danskerne elsker deres biler, og der er generelt godt gang i salget af biler hvert år. Dertil er det også blevet almindeligt at se, at hver husstand ejer to biler. Det store antal biler giver selvfølgelig også et behov for autoværksteder, hvorfor at vi i denne artikel skal gennemgå, hvad man skal være opmærksom på, når man skal tage sin bil til reparation eller service. 

Autoværksteder skal dygtiggøre sig mere end nogensinde før

Biler har udviklet sig meget inden for de seneste årtier, og særligt inden for de sidste par år, hvor at der er begyndt at blive installeret flere elektroniske komponenter i biler end før set. Dertil bliver motorerne også videreudviklet i sådan en grad, at mekanikere, nu mere end nogensinde før, skal videreuddanne sig for at kunne følge med i udviklingen. Der stilles derfor høje krav til mekanikere nu om dage, og det er sin opgave at holde sig opdateret. 

Autoværksteder skal kunne klare mange opgaver, men en af de vigtigste opgaver er selvfølgelig, at de skal kunne reparere din bil, såfremt noget går i stykker eller angiver en fejlkode. Der er mange værksteder at vælge imellem, og det kan betale sig at være kritisk, når man er i gang med at indhente tilbud.

Godkendt af FDM

Værkstederne skal nemlig helst være godkendt af FDM, som er en uafhængig organisation, der uanmeldt kører ud til autoværksteder for at give dem en bedømmelse på, hvorvidt de overholder reglerne, der er fastlagt af regeringen. Det er derfor særlig vigtigt, at du finder ud af, om dit autoværksted er godkendt af FDM. 

Når din bil skal have lavet en reparation, så skal det gerne være sådan, at mekanikeren der skal din bil, er den bedst mulige kandidat til jobbet. Du kan være sikker på, at en mekaniker, der ikke føler sig sikker inden for området vil viderestille dig til en mekaniker, der er specialiseret inden for området. Det er nemlig ikke sikkert, at det givne autoværksted udfører undervognsbehandling, men så har de en samarbejdspartner, som man bliver sendt videre til.

Quickpot er et af disse værksteder som langt hen af vejen har en stor ekspertise inden for alverdens arbejdsområder, når det gælder bilservice og bilreparation. Quickpot er ligeledes en stor autoværksteds kæde med mange specialister, og såfremt at det ene værksted ikke kan hjælpe med en given opgave, så sendes man blot videre til et af deres værksteder, der kan, men servicen er altid den samme; nemlig i top høj kvalitet.

Skal du derfor finde et autoværksted, der kan hjælpe dig med din bil, så tøv ikke med at tage forbi Quickpot.