Komfortabel seng

Tre gode råd til dig der skal købe en ny seng

Et hjem er ikke rigtig et hjem før den har en god seng. Selvom det kan være rart og spændende at flytte ind i et nyt hus eller en lejlighed, så bliver det først virkelig hjemligt, når du får en god nattesøvn i en dejlig seng. Hvis du ikke allerede har en seng, så bør det være din topprioritet at købe en. For at hjælpe dig godt på vej, så får du her 3 gode råd til køb af en ny seng

Giv dig selv de bedste chancer for at finde den perfekte seng

En seng er en svær ting at købe. Nogen synes, at én seng er super komfortabel, og andre vil synes, at samme seng er forfærdelig at sove i. Dette skyldes, at din søvn påvirkes af matchet mellem madrassens hårdhed og din kropsform. Derfor kan det være en god idé at gå efter en sengeforhandler, der tilbyder gode returmuligheder, samt mulighed for at få råd om valg af senge. På hjemmesiden norliving.dk får du eksempelvis 150 dages gratis returret for madrassen ved køb af en seng. Det betyder, at du har god tid til at prøve din nye madras og vurdere om det var det rigtige valg. Der kan nemlig gå op til 40 dage inden, at man er blevet vant til en madras. Hvis det viser sig at være et forkert valg, så kommer norliving og henter madrassen, der byttes til en anden. Derudover har norliving også et showroom, hvor man kan se nogle af sengene. Der er dog langfra alle sengene, der er i showroomet, men showroomets største værdi er uden tvivl den råd og vejledning, som du kan få af personalet.   

Prioriter din nattesøvn højt

Prisen for en seng varierer meget. Hvis der dog er et møbel i dit hus, der er værd at betale mere for, så er det din seng. Sengen påvirker nemlig din søvnkvalitet, der har en stor indflydelse på dit helbred. Hvis du har problemer med at sove, så vil du få en del gener, herunder træthed, stress, fordøjelsesproblemer og meget andet. Flere og flere eksperter understreger, at søvn er et af de vigtigste sundhedsvalg, som du kan tage. Derfor kan det stærkt anbefales at købe en ny seng, der både i udseende og komfort får dig til at slappe af, så du nemt kan få en perfekt søvn. 

Overvej en seng med opbevaring

Det smarte ved moderne senge er, at de ofte kan være multifunktionelle. Du kan f.eks. købe en seng med opbevaring. Disse senge er bygget så madrassen kan løftes og afsløre et opbevaringsrum, hvor du f.eks. kan gemme vintertøj væk om sommeren eller omvendt. Hvis du bor i en lejlighed eller et lille hus, hvor plads altid er en udfordring, så er multifunktionelle møbler, som en seng med opbevaring bestemt værd at overveje.