Sif Jakobs smykker til enhver lejlighed

Søger du nogle nye smykker, der både kan bruges til hverdag og fest? Sif Jakobs er en dansk smykkedesigner, hvis smykker mange kvinder har forelsket sig i. Uanset om du er på udkig efter en øreringe, en halskæde eller armbånd, så er Sif Jakobs smykker et godt valg. De elegant og positivt udstrålende smykker er nærmest skræddersyet til den minimalistiske og afslappede skandinaviske stil. 

Smykker inspireret af Italien

Sif Jakobs har efterhånden designet mange smykkekollektioner, herunder Biella, Ellera og Portofino. Hvis du synes, at dette lyder mere italiensk end skandinavisk, så har du helt ret. Sif Jakobs finder nemlig inspirationen til sine designs i Italien. Italien har et helt særlig sted i designerens hjerte, så det er ikke underligt, at de sprudlende, farvestrålende og smukke italienske byer har været kilde til et hav af stilrene og elegante smykkedesigns. Den italienske inspiration kommer især til udtryk i de mange designs med multifarvede zirkoner.  

Elegante smykker til fest og hverdag

Det der er helt specielt ved Sif Jakobs smykker, er at de fleste af dem fungerer perfekt til både hverdag og fest. Hvis du skal pifte dit outfit lidt op til en dag på kontoret, så er Sif Jakobs smykker prikken over i’et. Hvis du derimod skal til fest i weekenden, så er Sif Jakobs funklende og til tider farverige smykker et sikkert hit. Sif Jakobs smykker er bare super alsidige. 

Sif Jakobs outlet online

Er du i tvivl om hvor du kan købe dine Sif Jakobs smykker, så tag et kig på Guldsmed Pade, der omfatter et kæmpe udvalg af både Sif Jakobs øreringe, halskæder og armbånd. Derudover finder du også et stort Sif Jakobs outlet samt et stort Izabel Camille outlet. Du kan se alle smykkerne på deres hjemmeside eller smutte forbi deres butik i Espergærde.