Perfekte gardin til din bolig

Det kan være svært at finde ud af, hvilket gardin du skal bruge til din bolig. Der findes mange forskellige slags, og det kan være svært at navigere rundt i, hvilket gardin der passer bedst til din bolig. Uanset hvad kan det være en fordel at købe det samme gardin til flere dine rum, da du på denne måde skaber en rød tråd og sammenhæng mellem rummene. Det kan for eksempel være at du vælger samme gardin til både køkken og stue. Her kan du finde gardinstof som metervare

Forskellige udtryk med gardiner 

Ligesom der siges, at gulvtæpper er med til at forme dit hjem, så former dine gardiner også dit hjem. Du kan få et rum til at se større ud, bare ved at vælge det rigtige gardin, eller du kan sætte stemingen til at være mørk og luksuriøs. En anden ting du skal tænke over, når du skal købe dine nye gardiner er, hvad der formål helt præcist skal være. I nogle rum vil det være oplagt at skærme for solen, og derfor skal gardinet kunne mørklægge værelset. Dette er specielt relevant inde på soveværelset. I andre rum behøver du ikke på samme måde, at kunne holde solen ude. Her kan du vælge et gardin, der har til formål at pynte rummet op. Her er to typer af gardiner beskrevet: 

  • Rullegardiner 

Disse gardiner er en super praktisk løsning. Du kan få dem i alverdens mønstre, og du kan være sikker på at finde nogen, der kan hjælpe dig med at opnå det formål, du ønsker de skal kunne klare. Om de så skal være gennemsigtige eller kunne mørklæge – der er et hav af muligheder. 

  • Plisségardiner

Disse gardiner er perfekte til de områder, hvor du gerne vil kunne skærme af, men ikke nødvendigvis vil have fat i nogle super lange og tunge gardiner. De har nemlig et let udtryk, og derfor virker de heller ikke forstyrrende, når de ikke er i brug. 

Søg og find inspiration

Som sagt findes der en masse gardiner, og det handler bare om at finde nogle, der passer til dig og dit hjem gennem inspiration og søgen.