osteopati

Osteopati i København

Har du overvejet osteopati i København? Osteopati er en naturlig behandlingsform med det formål at genoprette kroppens normale funktioner. Her kan man behandle årsagerne til smerter og ubalancer, der kan være resultatet af skade, sygdom, stress og dagligdagens kronik. Det understøtter filosofien om, at kroppen har en medfødt og naturlig evne til selvregulering og helbredelse. En osteopat bruger deres hænder til at behandle din krop ved hjælp af en række blide teknikker. Kroppen masseres for at frigøre muskler og få dem til at slappe af. Stive led strækkes og flyttes gennem deres naturlige bevægelsesområde eller artikulation.

Hvad er osteopati?

Vi samlet et overblik over hvilke ting der er gode at vide om osteopati, inden du kaster dig ud i det. Osteopati er en alternativ behandlingsform, som er baseret på helhedsorienteret undersøgelse. En osteopat fokuserer ikke kun på området, hvor problemet er opstået. Der bruges manuelle teknikker til at balancere kroppens system og give patienten en overordnet god sundhed og et godt velvære. At diagnosticere og behandle tilstande ved at bruge disse teknikker kaldes manuel medicin. 

En osteopats formål er at genoprette kroppens funktionalitet og stabilitet i leddene ved at hjælpe kroppen med at hele sig selv. De fokuserer på leddene, musklerne og rygsøjlen, hvor behandlingen positivt påvirker kroppens nervesystem, kredsløb og lymfesystem. De bruger hænderne til at behandle din krop på flere forskellige måder, ved at bruge en blanding af blide og kraftfulde teknikker. Teknikkerne er nøje udvalgt efter den individuelle patient og de symptomer de har rapporteret. 

Hvad er osteopati godt for?

Osteopati kan give lindring og behandling under en lang række forhold. Den osteopatiske læge fokuserer på led, muskler og rygsøjle. Osteopatisk intervention kan hjælpe med at behandle smerter i skulder, albue, ankel, hofte, knæ, hænder og fødder. Samt gigt rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, tennisalbue, fordøjelsesproblemer og posturale problemer på grund af graviditet, sportsskade, kørsel eller arbejdsbelastning. Behandlingen kan også hjælpe med søvncyklusser, kredsløb og lymfe. Osteopati er godt nok en alternativ behandling, men er en anerkendt behandlingsform på lige fod med fysioterapi og kiropraktik. Der kan også opdages tilstande, der ikke kan behandles gennem osteopati, for at henvise patienter til andre specialister.