En mand cykler ude i naturen med mark i baggrunden

Osteopaten blev min redning

Mange af os er desværre nødsaget til at arbejde hjemmefra i disse tider. Corona-restriktionerne har nemlig betydet, at mange arbejdsgivere har sendt deres medarbejdere hjem. Jeg er bare én af de mange danskere, som mere eller mindre har arbejdet hjemmefra siden den første nedlukning i marts 2020. Det har betydet, at jeg ikke har kunne motionere så meget, som jeg ellers plejer. Og jeg har slet ikke haft det kollegiale, sociale forhold til mine kollegaer, som jeg normalt har. 

Men den manglende motion har især været hård ved mig. Normalt plejer jeg at cykle 8 kilometer til arbejdet, frem og tilbage vel at mærke, men den daglige cykeltur har jeg snart ikke haft i 1 år. Derfor har jeg haft dysfunktioner og problemer med mit bevægeapparat. Som bosiddende på Frederiksberg tog jeg derfor for nyligt kontakt til en osteopat på Frederiksberg, som kunne hjælpe mig. Lige specifikt denne osteopat blev jeg anbefalet af en nær ven. 

Motion og socialt sammenværd må man ikke negligere

Hos Osteopaten fik jeg en holistisk behandling. Behandleren var også uddannet fysioterapeut, ligesom han havde erfaring med kraniosakralterapi, og derfor følte jeg mig virkelig i trygge hænder. Derudover fik jeg en masse råd og vejledning, så jeg kunne påbegynde hjemmetræningen og motion. Derfor gik der ikke mange minutter fra jeg kom hjem fra osteopaten til, at jeg sad på nettet og søgte efter håndvægte. Jeg har nemlig altid været meget glad for håndvægte, da man kan træne rigtig mange forskellige muskelgrupper. Udover selvfølgelig underarmen og biceps, så kan man også træne ryg, bryst, ben og meget andet ved hjælp af håndvægte; og så selvfølgelig også de rette redskaber til det.

Derudover fik jeg også en øjenåbner, efter jeg snakkede med min kæreste. Hun arbejder nemlig også hjemmefra, så hun var også blevet meget træt af ikke at bevæge sig lige så meget som normalt. Derfor har vi begge to nu købt løbesko, så vi minimum 3 gange om ugen er ude at løbe sammen. Det har vi gjort i en lille måned nu, og vi kan begge to allerede mærke, at vi er kommet i meget bedre form. Derudover har jeg også meget mere kontakt med mine kollegaer og venner tidligere; et kæmpe plus for mig.