Mangler du et Nilan filter til dit ventilationsanlæg?

Et ventilationsanlæg kan være en rigtig god investering for de fleste mennesker. Det hjælper dig med at holde luften i et givent rum rent og fri for blandt andet støvpartikler. Men et ventilationsanlæg kræver filtre for at virke. Det er en god ide at udskifte dine filtre jævnligt for at få mest mulig glæde ud af dit anlæg. Du kan for eksempel Se nilan filtre her. Hvilket filter, du skal vælger, afhænger desuden af dit ventilationsanlæg.

Derfor skal du vælge Nilan filtre

God ventilation i et rum kan være afgørende for, hvordan du har det i det pågældende lokale. Et ventilationsanlæg udskifter luften i rummet og sørger dermed for et godt indeklima. Det er vigtigt, uanset om du befinder dig i din private bolig, på institutioner eller på dit arbejde. Men et ventilationsanlæg fungerer ikke optimalt uden filtre. Filter til nilan ventilationsanlæg kan fås i flere afskygning. De har en høj kvalitet og efterkommer samtidig de internationale og europæiske standarder for filtrering. Du kan derfor roligt vælge et Nilan filter eller flere filtre, hvis dit anlæg mangler.

Hvilket Nilan filter bør du vælge?

Et godt råd med hensyn til filtre til ventilationsanlæg er, at du husker at udskifte dem jævnligt. Det er en god ide at tjekke dine filtre hvert kvartal. På den måde er du hele tiden sikker på, at anlægget fungerer optimalt. Det er samtidig ikke sikkert, at du behøver at skifte dem hver tredje måned. Ventilationsanlæggets placering kan nemlig have en betydning for, hvor ofte du på udskifte dit Nilan filter.

Hvis du har et Nilan ventilationsanlæg, kan du vælge mellem flere filtre:

  • F7 pollenfilter
  • G4 planfilter

Det er en god ide at vælge et F7 filter, hvis du eller en i din husstand lider af pollenallergi eller høfeber. Filtret holder nemlig de små partikler, der kan komme fra for eksempel røg og udstødning, ude af boligen. Derimod fjerner G4 støv i og med, at filtret her er grovere. Hvilket Nilan filter, der er det rigtige for dig, afhænger derfor af, hvad filtret skal bruges til.