Hvorfor købe proteinpulver?

Mange personer undrer sig over proteinpulver, og her er de mest gængse spørgsmål:

  • Hvad er proteinpulver lavet af?
  • Er det nødvendigt med kosttilskud for at øge ens muskelmasse?
  • Hvor meget skal man spise om dagen?
  • Hvilket proteinpulver er det bedste?

I denne tekstformidling vil du få svar på de mest gængse spørgsmål, så du med ro sindet kan spise den rette mængde, og få det som fungerer bedst til din krop og dit behov. 

Et stort marked

Den dag i dag er der en lang række forskellige producenter og udbydere af kosttilskud, og det kan være svært at finde det rette. Du kan eksempelvis vælge mellem Whey, Kasein, vegansk, weight gainer og clear whey. 

Det meste proteinpulver er opbygget gennem valleprotein som kommer fra mælk. Der har været et stort problem, for alle de personer som enten er laktoseintolerant eller vegetar. Heldigvis er der kommet andre alternativer, som gør det muligt helt at undgå mælkeprodukter. For der er blevet udviklet vegansk proteinpulver, som blandt andet består af ris, havre og ærteprotein. 

Spørgsmålet om hvor meget du skal spise i løbet af dagen afhænger af mange ting, og det er meget individuelt, hvor meget der skal til. Det skyldes, at vi alle har forskellige mål og drømme. Derfor er det vigtigt, at du først finder ud af, hvad dit mål er. Hvis du eksempelvis ønsker en øget muskelmasse og vægtforøgelse, har kvinder behov for lidt over et gram per kilo kropsvægt om dagen, hvorimod mænd har behov for næsten to gram per kilo kropsvægt om dagen. I denne situation vil weight gainer være det bedste for dig. 

Har du en drøm om at tabe dig eller tage på i muskel?

Har du drømme om at smide nogle kilo, er det stadig meget vigtigt, at du får nok proteiner, så din krop ikke mister muskelmasse i denne proces. Den typiske fejl  ved et vægttab er, at kroppen ikke får den rette mængde af fedt, kulhydrat og protein. Anbefalingen ved et vægttab er, at du giver din krop 25% protein, 45% kulhydrat og 30% fedt. 

Spørgsmålet om why proteinpulver, håber jeg, at du fået besvaret her. Hvis du fortsat stiller spørgsmålet why, kan du finde en masse information, hjælp og vejledning hos only-approved.

Hvis du mangler kosttilskud og skal købe det på tilbud, så er løsningen lige her, for her kan du købe det bedste proteinpulver på tilbud hos Only-approved.dk