Hvorfor investere i en håndsprit dispenser?

Hvis du allerede har placeret håndsprit flasker rundt omkring på din arbejdsplads, så tænker du måske, at det ikke er nødvendigt at købe en håndsprit dispenser. Der er dog mange gode grunde til at købe en eller flere håndsprit dispensere til din virksomhed. Disse har vi dykket ned i, så i det følgende får du nogle af de vigtigste grunde til at investere i en håndsprit dispenser. 

Placeringen er afgørende

Erfaringer fra mange virksomheder har vist, at placeringen af håndspritten er afgørende for om folk bruger det. Hvis man overser eller nemt kommer til at gå forbi håndsprit flasken, så vil alt for mange medarbejdere ikke bruge den. En lille flaske, der står på et bord kan nemt blive overset. Til gengæld kan en håndsprit dispenser gulvstander ikke nemt overses. Denne er desuden fleksibel, fordi du kan placere den præcis, hvor det passer – der behøves ikke være et bord, som den kan stå på. 

Prioriter holdbarhed

Hvis der er mange medarbejdere, der hver dag skal anvende samme håndsprit flaske, så er der god chance for at flasken ødelægger inden, at man når at tømme den. Med en håndsprit dispenser minimerer du nedslidning af selve håndsprit flaske, så den holder længere. Selve håndsprit dispenseren kan holde i meget lang tid, så man bare skal udskifte flasken, når den er tom. Håndsprit dispenseren kommer også ofte med en drypbakke, så man ikke får sprit over alt på gulvet eller bordet under håndsprit flasken. Dette er vigtigt, fordi håndsprit er brandfarligt. 

En håndsprit dispenser kan være multifunktionel

En håndsprit dispenser er især smart, fordi den ofte kan tjene flere formål. Man kan nemlig ofte sætte en informationstavle på toppen af håndsprit dispenseren. Denne kan bruges til at informere om arbejdspladsen regler for at minimere smittespredning. Informationstavlen gør desuden også at din håndsprit dispenser bliver endnu mere synlig, så ingen medarbejdere overser den. En håndsprit dispenser ser desuden også mere professionel ud end en plastik håndsprit flaske, der står på et bord. Dette sender et signal til dine medarbejdere og samarbejdspartnere om, at du tager dette seriøst og derfor er villig til at investere i håndsprit dispensere, der holder i lang tid.