Hos Inviocare tilbyder de permanent hårfjerning

Kunne du godt tænke dig at få fjernet dine hår permanent et eller flere steder på kroppen? Så kan Inviocare hjælpe dig med at fjerne dine uønskede og genstridige hår. Vi har alle naturlig kropsbehåring, som for de fleste ikke skaber nogen problemer. Der er dog dem, hvor kropsbehåringen er et problem på den ene eller den anden måde, og de derfor ønsker at få bugt med problemet og gøre deres hverdag nemmere. Flere hudgener kan ligeledes afhjælpes med permanent hårfjerning. Dette kan være hudgener som indgroede hår, hudirritation og skægpest. Her kan permanent hårfjerning hos Inviocare ligeledes være en mulighed.

Fordele ved permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning sker ved hjælp af laser, hvilket også er den primære årsag til at tidligere nævnte diverse hudgener vil aftage i takt med behandlingen. Permanent hårfjerning kan selvfølgelig, hvis man ønsker det, være en metode til for eksempel blot at undgå at skulle barbere ben, men mange oplever, at de samtidig slipper for diverse hudgener.

Permanent hårfjerning er også yderst praktisk og effektivt, hvis du er en person, der lider af ekstrem generende hårvækst. Med permanent hårfjerning vil du kunne afhjælpe problemet en gang for alle. Ovenikøbet er permanent hårfjerning en langvarig løsning mod uønsket hårvækst, som dog kan kræve flere behandlinger for at alle hår i et område reduceres. Her snakkes der seks til otte behandlinger med omkring seks til otte uger imellem. Resultatet af din færdige behandling vil kunne vurderes efter to til tre måneder.

Hvordan foregår selve permanent hårfjerningsbehandlingen?

Ved permanent hårfjerning benyttes der som nævnt tidligere laser. Varmen fra laseren ødelægger hårsækkene, og det er sådan, at du dermed slipper for et hår. Dagen før behandlingen skal du barbere det område, som du skal have behandlet. Det er også vigtigt at bide mærke i, at du ikke må plukke, voksbehandle eller blege hårene i det område, som du ønsker behandlet, i fire uger inden permanent hårfjerning. Det samme gør sig gældende for ting som sol, solarium og selvbruner, hvilket kan øge chancen for bivirkninger. Under behandlingen får du beskyttelsesbriller tildelt for at laserlyset ikke generer dine øjne under behandlingen.