Giv dit barn en tryg rede gennem flere år med en babynest

En babynest kaldes også en babyrede og er en nem og sikker måde at skabe tryghed for din baby på både i og udenfor hjemmet. Den består nemlig af en madras med kanter, som alt er betrukket med blød bomuld. Babyreden kan yderligere strammes ind, så den passer til størrelsen på de forskellige babyer, helt op til de er tre år gamle. Kanterne på babynesten gør, at babyerne føler tryghed og nærvær, hvilket gør den optimal at have med, hvis din baby skal sove udenfor hjemmet.

Tag din baby med overalt

En babynest er nem at flytte, så du kan have din baby med, hvor du vil. Du kan også bare vælge at flytte din babyrede rundt i hjemmet. Du kan for eksempel ligge din baby i en babynest på sofaen og samtidig få klaret nogle af de huslige opgaver, uden at din baby føler sig utryg eller ked af det. Men den er også en god opstartsseng, inden din baby skal begynde at sove i tremmeseng, da denne godt kan føles stor. Ved først at bruge en babyrede lærer din baby at føle sig tryg i sine omgivelser før tremmesengen og barnevognen venter.

Styrker din babys psykiske behov og fysiske udvikling

Alle babyer har efter ni måneder i en mave opbygget et tryghedsbehov samt et behov for nærvær. Dette nærvær kommer hovedsageligt fra forældrene men kan også erstattes af en baby nest, som giver babyer den samme oplevelse af nærvær. Udover at opfylde din babys tryghedsbehov træner og styrker en babynest også din babys nakke på en yderst sund måde, samtidig med at din babys nysgerrighed stimuleres, da babyen vil forsøge at kigge over kanten.

Babynests i flere farver og mønstre

Du kan få en babyrede i flere forskellige farver og mønstre, som i nutiden er meget moderne. Mønstrer med dyr og æbler er specielt oppe i tiden og pryder mange babynests. Men der er også mange andre mønstre, hvilket betyder, at du har frit valg på alle hylder, når du skal vælge det helt rigtige mønster til din baby.