Garmin Vivomove HR Premium – Hybrid-smartwatch i klassik design

Garmin Vivomove HR Premium er en stilrent og elegant ur-serie, som både egner sig til hverdagsbrug, finere lejligheder og sportsaktiviteter. Urene kommer i fire forskellige designs, som alle består af forskellige rammer og skiver. Desuden er urene udstyret med flere funktioner, som du også finder i nogle af Garmins sportsure. Der findes altså et Garmin Vivomove HR Premium ur til alle, uanset om du ønsker et stilrent ur, et sportsur eller en god kombination af begge dele. 

Et klassisk armbåndsur med et twist

Udadtil ligner Garmin Vivomove HR et klassisk armbåndsur, som vi kender det, men inde bag den analoge skive finder man en touch skærm, der tilfører urene flere teknologiske effekter, som man ikke ser i et klassisk armbåndsur. Touchskærmen bevæger sig nemlig dynamisk, når du bevæger dig. Desuden er urene også udstyret med pulsteknologi, som måler dit daglige stressniveau. Urene kan også måle, om du er stresset, når du sover, og om du derfor faktisk ikke sover, som du skal.

Men Garmin Vivomove HR urene indeholder også nogle af de klassiske funktioner fra Garmin. Alle urene er således udstyret med en skridttæller samt en kalorietæller, som fortæller dig, hvor mange kalorier, du har forbrændt i løbet af dagen. Men urene kan også måle, hvor intense dine træningsaktiviteter er samt overføre dataene til Garmin Connect appen på din smartphone, så du kan følge med i udviklingen af dit helbred.

Modtag SMS og opkald på dit ur

Hvis du har forbundet dit Garmin Vivomove HR ur med Garmin Connect appen, kan du også modtage SMS og opkald på dit ur. På denne måde er du konstant tilgængelig for omverdenen, også selvom du måske er ude at træne, eller du er ved at lave mad. Med et Garmin Vivomove HR ur misser du derfor aldrig et vigtigt opkald igen. Men det er ikke kun meddelelser, du kan styre fra dit ur, det er også musikken på din smartphone, som du kan styre. I stedet for at lede efter din mobil i tasken eller lommen har du nu muligheden for at afspille og pause musik direkte fra dit ur.