Football Manager 2020 er lige rundt om hjørnet

Det er ved at være tid til dette års FM20, hvilket traditionen tro skulle blive en efterårsudgivelse. Holdene er opdaterede ned til allersidste transfer, og fremtiden bliver, hvad du gør den til. Som manager kommer du til at stå med ansvaret for alle de store beslutninger: Hvem får spilletid, og hvem kan ikke klare presset, hvem skal købes, og hvem skal sælges, hvem skal have ros, og hvem kræver irettesættelse?

Der er ingen grænser for, hvor langt dit hold kan nå, og vejen til mesterskabet banes af dine beslutninger. Problemstillingerne er realistiske, og resultaterne af både kampene og dit lederskab varierer fra gang til gang, præcis som de gør i den virkelige fodboldverden.

Hvad er nyt i denne version?

I FM20 har Sports Interactive lagt sig i selen, hvad angår optimering af deres grafikmotor. Dette har været et af de tilbagevendende fokuspunkter de sidste år. Udover det grafiske aspekt har spiludviklerne holdt kortene tæt ind til kroppen, men har alligevel givet små godbidder til deres følgere på de sociale medier.

Mens både Mac- og PC-brugere kan tilegne sig spillet, vil det også være tilgængeligt på både Steam og Googles nye satsning, spilplatformen Google Stadia. Dette betyder altså, at alle enheder med Chromecast Ultra vil have adgang til FM20 og mange andre spiludgivelser – uden at eje en konsol eller PC.

Hvilke fordele får du ved at købe Football Manager 20?

Mens tidligere udgivelser sagtens kan tåle et gensyn, er der i den kommende udgivelse nogle klare bonusser:

  • Ved at eje den mest aktuelle udgivelse, følger de senest opdaterede spillertrupper med. Med et netop lukket transfervindue, kan du forvente en spiloplevelse med virkelighedsafsæt.
  • Forbedret grafik & finpudsede funktioner.
  • Bredere understøttelse på tværs af platforme.
  • FM20 Touch udkommer til PC, Mac, iOS og Android. Senere vil FM20 også komme til Nintendo Switch.
  • FM20 Mobile udkommer til iOS og Android smartphones.

Så sidder du med en god idé om, hvordan de kommende sæsoner skal forme sig, eller gerne vil søge nye genremæssige horisonter, så er Football Manager 20 noget for dig. Tror du, at du kan tage beslutninger der fører til trofæer? Bevis det.