Fjernstyrede biler for fuld fart

Fjernstyrede biler har gennem tiden udviklet sig til at være mere end bare legetøj. For mange vokse og børn er fjernstyrede biler blevet til en hobby, som er sjov at dele med andre. Det er derfor vigtigt at have en god fjernstyret bil med det rette udstyr. Men det er også væsentligt at vælge en bil, som passer til dit kontrolniveau.

Flere niveauer af fjernstyrede biler

En fjernstyret bil er ofte udstyret med en høj topfart, og det kræver tid og øvelse at lære at mestre den. Men lige netop derfor er der opfundet fjernstyrede biler til de forskellige stadier, du kommer igennem i læringsprocessen.

Som begynder er det vigtigt ikke at have en bil med for høj topfart, som ikke kan styres. Det anbefales derfor at du vælger en bil med 4-hjulstræk, som er mere solid. Efterhånden som du herefter opnår større kontrol over bilen, kan du vælge at investere i biler med en højere topfart. Køb fjernstyret bil her.

Ofte bliver fjernstyrede biler anbefalet til personer fra 14 år og op, men du kan få fjernstyrede biler til personer i alle aldre. En fjernstyret bil til børn kan derfor også komme på tale, så længe du gør dig nogle ekstra overvejelser inden købet af en fjernstyret bil.
Du kan overveje:

  • Robustheden af bilen
  • Bilens tophastighed
  • Hvilket underlag bilen kan tåle at køre på
  • Om bilen har batterier, der er sikre og nemme at bruge

Vigtigt med godt udstyr

At bruge gode batterier kan blive afgørende for, hvor godt din fjernstyrede bil kører. Hvis du bruger dårlige batterier, risikerer du nemlig at miste rækkevidden til bilens sender. Det anbefales, at du bruger gode alkaline batterier og ikke genopladelige AA batterier.

Din fjernstyrede bil kan blive udsat for meget, når du laver forskellige tricks med den, og det kan derfor blive nødvendigt med nogle ekstra reservedele til din bil, hvis de nuværende bliver beskadiget. Når du for eksempel begynder at hoppe med din bil, er det vigtigt, at den lander på alle fire hjul og i fri-gear, så den ikke får skader.