Find de mest populære hay lamper

Hay blev startet i 2002 af ægteparret Mette Hay og Rolf Hay, og sidenhen har brandet taget os danskere med storm og vundet sig direkte ind i vores hjerter. Hay laver nemlig møbler og interiør af lækre materialer i et smukt og skandinavisk design, men til priser der er til at betale for. Jeg er især gået hen og blevet smask forelsket i Hays lamper og belysning, fordi det adskiller sig fra så mange andre lamper. De er nemlig ekstremt minimalistiske samtidig med at de fanger øjet på en helt særlig måde så man nærmest bliver draget. Dette blogindlæg handler derfor om hvilke Hay lamper og hvilket Hay belysning der er mest populære og som jeg samtidig synes er værd at have stående i hjemmet.

Lad den smukke HAY Nelson Saucer Bubble Pendant hænge over dit spisebord

En loft lampe som jeg synes burde hænge over ethvert spisebord er den smukke og iøjnefaldende Hay lampe som hedder Hay Nelson Saucer Bubble. Ikke nok med at den er smuk med sin aflange form, så har den også en utrolig varm belysning som er kraftig men samtidig enormt blød. Alt afhængig af hvor stort dit spisebord er, så kan du få den smukke Hay Nelson Saucer Bubble Pendant i flere forskellige størrelser, således at den kan passe perfekt ind i lige præcis din spisestue. 

Gør soveværelset hyggeligt med en HAY væglampe

Elsker du Hay Nelson Saucer Bubble loftlampen lige så meget som jeg selv gør – hvorfor så stoppe her? Den findes nemlig også i væglampe form hvor den er mindst lige så fantastisk som i pendel form. Jeg har den hyggespredende Hay væglampe inde på mit soveværelse, hvor den hænger over natbordene på begge sider af sengen. Det er en virkelig hyggelig lampe som har de samme belysning fordele som loftlampen – altså det her med at den lyser kraftigt samtidig med at den har en blød og varm belysning. Alt i alt en virkelig smuk og fascinerende lampe som kan gøre underværker i et soveværelse, og ikke mindst i spisestuen som pendel varianten kan hjælpe med.