Et legeland for de mindste

Loukrudt er et dansk firma, hvis målgruppe er forældre med små børn. Loukrudt fremstiller både egne produkter, og sælger eksterne virksomheders produkter. Fælles for begge produkttyper er, at de er af høj kvalitet, og nøje udvalgt af Loukrudt. Derfor er der også garanti for, at produkterne du finder på Loukrudt, lever op til de standarder, der sættes.

Black Friday har alvor sat sig på førstepladsen, når det kommer til handelsdage i Danmark. Det er Loukrudt et glimrende eksempel på, hvis man tager udgangspunkt i deres salgstal fra den pågældende dag. Da der var Black Friday, formåede Loukrudt at slå sidste års Black Friday omsætning.

Nogle af årsagerne til deres rekord omsætning, kan være deres markedsføring gennem Google Ads. Når man markedsfører gennem Google Ads, stiller man sig selv til rådighed, i det der hedder push marketing. Loukrudt er derfor til rådighed med det samme, når eventuelle kunder efterspørger varer, som man kan finde hos dem.

Det ovenstående har også medført en større organisk vækst, hvor Loukrudt er begyndt at sælge langt flere varer end tidligere set. De har faktisk vækstet deres firma med over 300 % i løbet af de sidste par år. Når man kigger på virksomheder med de økonomiske briller, er organisk vækst altid en positiv indikator på fremdrift. I modsætning til organisk vækst findes der opkøbsvækst, som betyder, at der er blevet investeret i virksomheden fra en ekstern part. Her medfølger der ofte flere ulemper, som eksempelvis kunne være optagelse af gæld eller risikoen for overbetaling.

Du skal være hurtig på Black Friday

Det er svært at forudse, hvad der kommer til at ske næste år til Black Friday. Som udgangspunkt er det oplagt at tænke, at Black Fridays stigende popularitet forsætter. Derfor er det en ekstra god ide at være opmærksom, før du begynder at handle op til Black Friday. Hvis du eksempelvis køber en ting hos Loukrudt dagen før tilbuddene kommer, er det ikke muligt at få rabatten på bagkant. Black Friday er en anderledes og uforudsigelig handelsdag, hvilket også gør, at du er nødt til at tage nogle forholdsregler som virksomhed.