Cembrit eternittagplader til dit tag

Hvis dit tag er ved at være en smule slidt ned og trænger til en kærlig hånd, så er det oplagt at få lagt nogle cembrit eternittagplader på. Et eternittag har i mange år været en særdeles populær løsning blandt danskere, hvilket der er gode grunde til. Cembrit tagplader er nemlig en både billig og brandsikker løsning, hvilket er nogle vigtige faktorer, når taget skal skiftes ud med et nyt.

Det er vigtigt, at du finder nogle cembrit eternittagplader, som er af god kvalitet og ikke indeholder asbest. Før i tiden var der nemlig asbest i eternittagplader, men det er senere blevet fjernet, fordi det kan være skadeligt. Du skal derfor finde en troværdig forhandler, som kun tilbyder dig det bedste af det bedste.

5 fordele ved cembrit eternittagplader

Når du skal have skiftet taget, er det vigtigt, at du overvejer de forskellige løsninger, der findes. Cembrit eternittag er en rigtig god erstatning for det gamle tag, da der findes en lang række fordele ved netop det materiale. Her får du derfor 5 fordele ved cembrit eternittagplader.

  1. Ingen vedligeholdelse: I modsætning til andre materialer, så er eternit helt vedligeholdelsesfrit. Det betyder også, at du kan være sikker på, at dit nye tag holder dig i mange år frem.
  2. Modstandsdygtigt over for vind og vejr: Eternittag er fremstillet af fibercement, hvilket er en stor fordel, når det kommer til vind og vejr. Fibrene i cementen, gør nemlig at det bliver modstandsdygtigt over for vind og vejr.
  3. Ingen alger, svamp eller fugt: Materialet eternit af fibercement, skaber rigtig dårlige forhold for svamp, fugt og alger. Dette betyder, at du ikke skal bekymre dig for fugt eller lignende inden for i huset. Det kan derfor være med til at sikre et bedre indeklima.
  4. Naturligt: Fiber cement, som eternit er lavet af, er kun fremstillet af 100 procent naturlige materialer. Ingredienserne til materialet er kun vand, cement, fibre og mineraler.
  5. Modstandsdygtig over for brand: Eternittag er en meget brandsikker løsning, da selve materialet er hæmmende over for brand. Du kan derfor føle dig tryg ved, at det mindsker risikoen for brand.