3 musikinstrumenter du bør lære

Drømmer du om at lære at spille et musikinstrument? Uanset hvem vi er, så bliver de fleste af os imponeret af at se en person spille et musikinstrument. Med musik skaber vi glæde, romantik og mange andre positive følelser. Så hvis du overvejer at lære at spille et instrument, så får du her tre idéer til musikinstrumenter, der kunne være sjove at lære at spille.

Lær at spille trommer

Trommer er ikke bare larm. Det er faktisk et essentielt musikinstrument, der indgår i de fleste musikgenre, herunder pop, rock, metal, rap, blues, RnB, jazzz og mange flere. Ved at lære trommer kan du altså spille alle mulige forskellige genre og potentielt blive en del af en lang række forskellige bands. Der er flere forskellige steder, hvor du kan få undervisning, men man lærer bedst og hurtigst, hvis man også har trommer derhjemme. Så køb nye trommer hos Drum Limousine og supler undervisningen med Youtube videoer og lignende. Trommer behøves endda ikke være larmende. Man kan nemlig købe tromme bækkener, der reducerer lydniveauet med op til 80%.

Lær at spille guitar

Ligesom trommer er guitaren også et instrument, der indgår i de fleste sange. Alt lære guitar vil være et godt valg, hvis du vil elske at spille sammen med vennerne omkring et lejrbål, og lignende oplevelser. At lære at spille guitar er også en god idé, hvis du selv skriver dine sange – det vil hjælpe dig med at skabe melodierne til dine sange. Hvis du virkelig elsker idéen om at fyre den af på en scene, så kan du også vælge at lære at spille en elguitar, der ofte bruges i rock og metal musik.

Lær at spille klassiske musikinstrumenter

Hvis du elsker klassisk musik, så er det oplagt at lære at spille nogle af de klassiske musikinstrumenter, som man ikke ofte oplever i andre musikgenre. Du kan eksempelvis lære at spille klaver, fløjte eller violin, der alle er utrolig smukke og behagelige at lytte til. Med disse musikinstrumenter vil din familie nyde det, hver gang du spiller derhjemme. Hvis du lærer at spille klaver kan du endda forholdsvis nemt overføre din læren til også at kunne spille keyboard, der ofte anvendes i moderne RnB sange.